Salon Natural.

Om mig.:

Er udlært frisør, og tager årligt på kurser i følgende lande for at hente inspiration til nyeste metoder og frisurer fra.:

Italien - Danmark - London.

Det er af stor betydning for mig at de produkter jeg bruger i min Salon er så hud, hår og miljøvenlige som muligt, og ikke bare af hensyn til mine kunder, miljøet og idéen bag salonen. Faktisk er det helt nødvendigt for mit virke som frisør at undgå skadelig produktkemi, eftersom jeg er født med den arvelige hudlidelse psoriasis som reagerer negativt overfor næsten al syntetisk kemi. På grund af dette har jeg tilegnet mig stor viden indenfor miljøvenlige produkter, først af nødvendighed, men senere er det blevet en interesse, hvor der nærmest er gået sport i at undersøge indholdet i nye og gamle produkter.

Om min historie.: 

Lige fra barnsben af har jeg været tiltrukket af frisørfaget som jeg lærte at kende igennem min farfar, der var barber i Randersområdet. Alle kendte Kurt Barber fra Kristrup, og det var altid en oplevelse at være med farfar i salonen, så som 17-årig startede jeg med begejstring på frisøruddannelsen. Begejstringen varede dog ikke ved efter endt uddannelse, da jeg med tiden fik voldsom eksem og smertelige hudreaktioner af de mange kemikalier som frisørfaget alt for ofte byder på. For en tid måtte jeg forlade faget, hvor der i mellemtiden er kommet diverse jobs, en sundhedsuddannelse og en merkantil uddannelse på CV'et, inden at udviklingen af mere miljøvenlige hårprodukter gjorde det muligt for mig at vende tilbage til frisørjobbet. Denne gang i London hvor jeg var flyttet til som 30-årig.

Nogle år senere og tilbage i Danmark igen var der stadig for mange skadelige kemikalier i alle saloner, til at jeg kunne tåle at arbejde som fuldtidsfrisør, så frisørfaget blev på deltid og af interesse, imens jeg fulgte anden karriere. Det var derfor opfyldelsen af en drøm, da jeg endelig kunne slå dørene op for Salon Natural, hvor ingen kan diktere at jeg og mine kunder udsættes for uønsket kemi. Det er mit håb at salonen vokser i både åbningstid og størrelse til at kunne rumme alle som har behov for eller som bare ønsker at undgå skadelige hårprodukter.

Med god grund, har jeg kun miljøvenlige produkter i salonen.

Jeg har altid god tid til mine kunder, nye - som gamle og sætter gerne ekstra tid af til jer, hvis det er nødvendigt, og det betyder meget for mig at, mine kunder får en god vejledning, og før / efter en behandling.

Det er en stor tillidssag for mig at stå med så stor del af ansvaret for det udseende som kunderne bagefter skal ud at møde omverdenen med, og

synes selv, at det er meget vigtigt, der er en god samtale mellem kunden og mig, for at kunne opfylde kundens ønsker bedst muligt.

Jeg er en glad og smilende person, som elsker mit arbejde, og vil altid gøre mit, til at kunderne føler sig - velkomne og godt tilpas, og får en god, behagelig og professionel oplevelse og et vel udført arbejde.

Salon Natural er klar til at modtage nye / gamle kunder.

Mvh.

Michael F. S. Bundgaard