Salon Natural.

Om Salonen.​

Her tænker vi kvalitet på en lidt anden måde end de fleste er vant til.

Klipningen skal naturligvis være i orden, så kunder går glade og tilfredse ud ad døren, men hos Salon Natural betyder kvalitet mere.

Udvælgelse af hårplejeprodukter og vejledning i valg og brug af disse er i højsædet, med særlig fokus på at undgå kemiske sammensætninger, som kan være skadelige for dig og dit hår.

Der findes et utal af kemikalier i frisørbranchen, der her og nu har en flot kosmetisk effekt på håret, men som kan være skadelige for hår, hovedbund og helbred på den lange bane, og som oven i dette også skader miljøet omkring os.

For alle produkter i salonen gælder det at vægten er lagt på at udvælge produkter med lavest mulige indhold af potentielt skadelig hårkemi, uden at gå på kompromis med et produkts øvrige funktion og kvalitet.

Blandt de største "syndere", er alle typer af permanent væske, så derfor tilbydes der ikke permanent i Salon Natural.

Ønsker du et hoved fuldt af permanentkrøller, er dette ikke salonen for dig, men er du til sundt og smukt hår, som holder på den lange bane og vil du undgå hårkemi, der kan føre til hårtab og hudproblemer, skulle du overveje et besøg hos Salon Natural.

Med venlig hilsen.

Frisør & Indehaver.

Michael F. S. Bundgaard